Laatste nieuws

Geniet met Peeze thee van de warme gloed in je lijf

Nu de koude dagen er weer aankomen, is het heerlijk om je op te kunnen warmen aan een lekker kopje thee als je thuis komt. Dat kan met de biologische Norwood thee van Peeze. Norwood is vernoemd naar de theeplantage in Sri Lanka waar de thee handmatig wordt geplukt, verwerkt en verpakt door de lokale bevolking. Zo wordt al het werk gedaan in eigen land en behoudt de thee haar kwaliteit, versheid en smaak. Leuk om jezelf of iemand anders mee te verwennen. Doe er dan meteen een mooie theelepel en fair trade chocolade bij.

 

Ontdek de heerlijke smaken

In de winkel hebben we verschillende smaken losse thee. Wat dacht je van de spannende smaak Oolong perzik? Een thee die niet echt groen of zwart is, en op een speciale manier gedroogde theebladeren bevat. Of probeer de groene thee met cranberry en granaatappel, of de rooibos citrus thee. Deze laatste is meer dan een kruidenthee alleen. Met citroengras en citroenschil is het een thee met een fijne, lichte en frisse smaak. Ontdek en geniet!

Peeze Foundation

Voor elke kop thee die je drinkt, gaat een deel naar de Peeze Foundation. Met de foundation deelt Peeze sinds 2010 welvaart en kennis met kansarme mensen die dat goed kunnen gebruiken. Het uitgangspunt hierbij is eigen kracht en creativiteit van de mens. De foundation steunt vooral projecten die te maken hebben met zelfredzaamheid. Zo worden leef- en arbeidsomstandigheden verbeterd op korte én lange termijn. De Peeze Foundation wil alle projecten meerdere jaren steunen, zolang het nodig is. Nu je dit weet, smaakt de thee nog beter, toch?
 

 

Maandaanbieding december

20% korting op alle Sjaals