Laatste nieuws

Griekse vega ‘salami’ van Kymi vijgen

Nóg meer Griekse lekkernijen! Naast de olijfolie en de paprika chutney, hebben we sinds kort tijd óók veganistische ‘salami’. Deze bevat alleen plantaardige producten, maar géén knoflook. Wel is er een variant met oranjeschillen en één met pistachenoten. Heerlijk bij alles waar je normaal gewone salami zou gebruiken. Maak je zomerse tafel compleet en proef deze ‘salami’ bij je kaasplank, salade, op stokbrood of gewoon als snack.

De Kymi vijg
Dit is de beste kwaliteit vijg uit Griekenland. Sykofagos gebruikt deze vijgen om er een lekkere vleesvervanger  mee te maken. Er worden enkel rauwe, natuurlijke ingrediënten gebruikt zonder toevoegingen, suikers en conserveermiddelen. Maar zonder dat de smaak van worst verloren gaat. De vijgen worden gedroogd en dan in de 'worst' verwerkt.
De variant met een blauwe afbeelding bevat naast de gedroogde vijgen ook gerookte paprika, Aleppo paprika en sinaasappelschil. De variant met groene afbeelding bevat in plaats van de sinaasappelschil de Aegina Pistachenoten, kaneel en Halepo peper.

Sykofagos
Dit kleine familiebedrijf werkt sinds de oprichting in 2014 met alleen maar nieuw ontworpen producten. Vanwege de trends in moderne dieetwensen en consumentengebruik maken ze producten die zich onderscheiden van de doorsnee etenswaren. Zo ontstonden de populaire ‘salami’ producten, die zowel in vorm als in nasmaak erg op echte worst lijken.

Alle blokzepen en zeephouders

Een heerlijk cadeau voor jezelf of om iemand te verwennen: diverse zeepproducten en zeephouders zijn nog steeds met 20% korting te koop!
Deze producten komen van verschillende leveranciers. De grootste keuze vind je bij de collectie van Botma & Van Bennekom, maar ook de zeepjes van Lastforrest (Fairitems) en de zeephouders van andere importeurs mogen met korting met je mee. Kom een mooi en lekker geurend zeepje kopen evt. met een fraaie zeephouder erbij.
 

Vacature Medewerker PR & Communicatie

De Wereldwinkel Purmerend zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker voor de werkgroep PR & Communicatie.
Voor verdere informatie zie: