Laatste nieuws

Griekse vega ‘salami’ van Kymi vijgen

Nóg meer Griekse lekkernijen! Naast de olijfolie en de paprika chutney, hebben we sinds kort tijd óók veganistische ‘salami’. Deze bevat alleen plantaardige producten, maar géén knoflook. Wel is er een variant met oranjeschillen en één met pistachenoten. Heerlijk bij alles waar je normaal gewone salami zou gebruiken. Maak je zomerse tafel compleet en proef deze ‘salami’ bij je kaasplank, salade, op stokbrood of gewoon als snack.

De Kymi vijg
Dit is de beste kwaliteit vijg uit Griekenland. Sykofagos gebruikt deze vijgen om er een lekkere vleesvervanger  mee te maken. Er worden enkel rauwe, natuurlijke ingrediënten gebruikt zonder toevoegingen, suikers en conserveermiddelen. Maar zonder dat de smaak van worst verloren gaat. De vijgen worden gedroogd en dan in de 'worst' verwerkt.
De variant met een blauwe afbeelding bevat naast de gedroogde vijgen ook gerookte paprika, Aleppo paprika en sinaasappelschil. De variant met groene afbeelding bevat in plaats van de sinaasappelschil de Aegina Pistachenoten, kaneel en Halepo peper.

Sykofagos
Dit kleine familiebedrijf werkt sinds de oprichting in 2014 met alleen maar nieuw ontworpen producten. Vanwege de trends in moderne dieetwensen en consumentengebruik maken ze producten die zich onderscheiden van de doorsnee etenswaren. Zo ontstonden de populaire ‘salami’ producten, die zowel in vorm als in nasmaak erg op echte worst lijken.

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>