Laatste nieuws

Herfst, ook in de winkel dankzij Sjaal met Verhaal

De herfst is echt begonnen en dat kun je in de winkel zien. We hebben o.a. diverse producten van Sjaal met Verhaal, handgemaakt van vilt. Vanuit Nepal komen de herfstbladeren, pompoenen, bloemen en onderzetters naar Nederland. Zo krijgen de vrouwen daar een beter bestaan. Wil je ook een mooie bladslinger of een pompoen? Kom in de winkel je keuze maken.

Sjaal met Verhaal
Een beter leven voor vrouwen in Nepal
Het begon allemaal toen Inge Hoogesteger een bezoek bracht aan Nepal. Ze was onder de indruk van de gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen daar, ondanks de zware omstandigheden. Inge voelde zich meteen op haar gemak en wilde iets doen. Ze kocht een paar sjaals om te verkopen in Nederland om de vrouwen daar te helpen .De vrouwen konden door de opbrengsten hun leven verbeteren en het kindertehuis kreeg ook meer inkomen. Daarna stroomden de bestellingen binnen en kwamen er steeds meer producten bij. Nu zijn meer dan duizend vrouwen economisch onafhankelijk, wat een enorme invloed heeft op hun leven en dat van hun kinderen. Winst is niet het doel, maar het bijdragen aan een betere wereld wel.
De projecten van Sjaal met Verhaal
Het bijdragen aan een betere wereld doet Sjaal met Verhaal niet alleen met het ondernemen, maar ook met het ondersteunen van verschillende projecten. Denk aan het bouwen van een medische post en ook het kindertehuis (waar het allemaal begon) kan nog steeds rekenen op steun. In tijden van crisis zet Sjaal met Verhaal extra stappen om de gemeenschap te helpen.
Er is altijd overleg met de ondernemers in Nepal om nieuwe producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoefte van de Nederlandse markt. Zo is er steeds weer iets nieuws te vinden bij Sjaal met Verhaal, passend bij het seizoen en de trends. Vandaar deze herfstcollectie.

Vacature Medewerker PR & Communicatie

De Wereldwinkel Purmerend zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker voor de werkgroep PR & Communicatie.
Voor verdere informatie zie: