Laatste nieuws

Horloges van Bamboe

Ben je graag bij de tijd en zoek je een trendy en eigentijds klokje? Kies dan voor een bamboe horloge van TiMeBoo! Een horloge met een natuurlijke look, zonder toeters en bellen. De banden zijn van echt leer en ze hebben warme kleuren. Een mooi cadeau voor jezelf, en om weg te geven.

Een horloge van bamboe heeft echt alleen maar voordelen. Bamboe wordt gezien als het nieuwe hout, omdat je hiervoor geen enkele boom hoeft te kappen. Als je kiest voor een horloge van TiMeBoo dan help je het milieu dus ook een handje. De horloges zitten heerlijk comfortabel aan je pols. Je voelt hem nauwelijks, zo licht zijn ze! En omdat de achterkant helemaal van bamboe is, is het horloge ook geschikt voor mensen met huidallergieën. Hou je het liever diervriendelijk? Dan neem je een band van kurk: oersterk, vegan en te krijgen in diverse mooie designs. 

 

Maandaanbieding september

20 % korting op alle tassen

Kom je werken bij de leukste winkel van Purmerend?

Wij zoeken een webredacteur met een vlotte pen. Je bent eindverantwoordelijk voor de inhoud en het uiterlijk van onze website en digitale nieuwsbrief. Je schrijft en publiceert leuke en pakkende artikelen. Onze 30 enthousiaste vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de verkoop van fair trade artikelen, zodat de makers uit ontwikkelingslanden een beter bestaan krijgen. Werken bij ons is naast heel gezellig dus ook heel zinvol! Lees verder >>