Laatste nieuws

Horloges van Bamboe

Ben je graag bij de tijd en zoek je een trendy en eigentijds klokje? Kies dan voor een bamboe horloge van TiMeBoo! Een horloge met een natuurlijke look, zonder toeters en bellen. De banden zijn van echt leer en ze hebben warme kleuren. Een mooi cadeau voor jezelf, en om weg te geven.

Een horloge van bamboe heeft echt alleen maar voordelen. Bamboe wordt gezien als het nieuwe hout, omdat je hiervoor geen enkele boom hoeft te kappen. Als je kiest voor een horloge van TiMeBoo dan help je het milieu dus ook een handje. De horloges zitten heerlijk comfortabel aan je pols. Je voelt hem nauwelijks, zo licht zijn ze! En omdat de achterkant helemaal van bamboe is, is het horloge ook geschikt voor mensen met huidallergieën. Hou je het liever diervriendelijk? Dan neem je een band van kurk: oersterk, vegan en te krijgen in diverse mooie designs. 

 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>