Laatste nieuws

Kleurrijke strandtassen uit India

Ik ga op vakantie en neem mee… Een kleurrijke en 100% fairtrade strandtas uit India natuurlijk! Deze collectie strandtassen heeft een trendy uitstraling. Je maakt er de blits mee op het strand, maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om mee te winkelen of als weekendtas. Want deze tassen zijn te mooi om alleen te gebruiken op warme stranddagen!

De tassen worden gemaakt in kleine (thuis)weverijen in Rajasthan, India. Het is een behoorlijk arbeidsintensief proces. De geweven katoenen stoffen worden bedrukt in een blokprint. Deze stof wordt aan de ene kant van het rubberen vel geplakt en de voeringstof aan de andere kant. Dan worden ze op een machine genaaid.

In de tas zit een hoofdvak met rits en nog een binnenvak, ook met een rits. Er zijn ook twee handige kleinere vakken voor een mobiele telefoon en sleutels. Zo raak je die niet meer kwijt in je tas.
 
 

 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>