Laatste nieuws

Kunst met een persoonlijke beleving

Ook dit jaar doen we weer meer met de kunstroute die georganiseerd wordt vanuit het kunstcollectief Purmerend.

Jens Philip (2003) was al jong in de ban van kunst. In 2018 begon hij met het maken van zijn kunst. Hij werd daarbij aangemoedigd door zijn kunstdocent en een aantal kunst kenners. Dat zorgde voor hele interessante werken.
Jens Philip werkt met zwarte of witte inkt op papier. Zijn werk ontstaat vanuit gevoel en komen in het moment zelf op uit zijn brein. Degene die het werk koopt, kan uiteindelijk zelf wegdromen in de kunst en bepaalt voor zichzelf wat het voor hem of haar betekent. Het gaat volgens Jens Philip om wat je zelf wilt zien en denken.

De zoektocht naar wat je wilt zien, beleven en ontdekken begint bij deze gedetailleerde en unieke zwart witte abstracte werken.
Dit werk van Jens Philip hangt tijdens de jaarlijkse kunstroute in Purmerend aan de zijkant van onze winkel in de etalage:

Kunstroute door Purmerend
Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober kun je weer de jaarlijkse kunstroute lopen langs tientallen locaties in Purmerend en in de omgeving. De route in de binnenstad van Purmerend gaat langs 22 etalages.
Meer informatie over de wandelroute, deelnemende locaties en kunstenaars vind je op de website van Kunstroute Purmerend.

 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>