Laatste nieuws

Lekker bij het eten: Paprika chutney uit Griekenland

We blijven nog in zomerse sferen met deze chutney. Griekenland brengt je in de stemming met een chutney van enkel mooie en eerlijke ingrediënten. Hiervan is de biologische olijfolie van Ladi Biosas er één. (Zie het bericht over de olie op 5 juni). De chutney kun je gebruiken bij de barbecue en bij vis of vlees in het algemeen. Maar ook op een toastje met brie, als flapje met banaan of wat je maar bedenken kunt.

Andere ingrediënten  van deze chutney zijn:
 De Florina paprika, wijnazijn, bruine suiker en zeezout. Als het potje (230 gr.)  nog gesloten is, is deze lang houdbaar. Na opening in de koelkast bewaren.
The Routes of Greek Artisans:
 Deze organisatie ging op zoek naar de beste kwalititeit aan producten, die ook een ambachtelijk verhaal hebben. In Kreta vonden ze de Florina paprika en het recept voor deze chutney.
Het belangrijkste bij deze organisatie is de kleinschalige productie,verder staan voorop: vernieuwing, maar ook bewaren van erfgoed, levensherinneringen, en waardering voor de Griekse cultuur en levensstijl. Zo kan iedereen kennis maken met bijzondere producten, die rijk zijn aan historie en op een unieke manier gemaakt worden. 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>