Laatste nieuws

Met dit lipstickdoosje lik je je lippen erbij af

Een doosjes om je lippenstift in te bewaren, wat een goed idee! Dit doosje van ontwerper Judith Stam is een echte blikvanger, die een lach op je gezicht tovert. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor oorbellen en andere kleine kostbaarheden. Het heeft een handig spiegeltje aan de binnenkant. Met de stevige klapscharnier sluit je het doosje veilig af.

 

De ontwerper Judith Stam
We kennen deze ontwerper vooral van kaarten en kalenders. Maar Judith Stam heeft ook mooie brillenkokers en lipstickdoosjes gemaakt. Haar werk is heel herkenbaar door de vrolijke kleuren en de kracht van herhaling in haar werk, zoals een groep mensen of bepaalde voorwerpen. Het zijn vaak grappige taferelen. Judith maakt eigen werk en schildert en illustreert in opdracht. Deze afwisseling inspireert haar en houdt haar scherp. Ze is blij met het compliment dat mensen blij worden van haar werk. Haar herkenbare werk is pakkend en heeft een eigen stijl die ze steeds meer heeft ontwikkeld. 

Voor Bekking en Blitz illustreert ze verschillende producten, waaronder dit lipstickdoosje. De metalen buitenkant heeft een leuke print op de zwarte achtergrond, de binnenkant is van effen zwart microvezel. De afmetingen zijn: 9 x 3,1 x 4,9 centimeter (b x h x d). Speciaal voor de Stichting Bondgenoot zijn een paar producten beschikbaar gesteld, die onder andere verkocht worden wereldwinkels.

Stichting Bondgenoot projecten
Deze stichting staat voor het scheppen van een betere levens- en toekomstverwachting van arme jongeren en gezinnen in Indonesië door de verkoop van producten via wereldwinkels. Daarnaast zet de stichting zich in voor het bevorderen van eerlijke handel en voorlichting over de wereldproblemen. Ook begeleidt en adviseert Stichting Bondgenoot belangeloos onderwijs-en sociale projecten in Indonesië.
 

Mei aanbiedingen verlengd

De aanbiedingen van de maand mei die t/m 13 mei gepland waren, zijn vanwege het succes nog verlengd! Kom daarom gebruik maken van 20 % korting op een aantal producten die nog maar een korte tijd in de winkel verkrijgbaar zijn.
Dit geldt voor de 
1) Zeepjes en zeephouders
2) Dolores (Mexicaans) aardewerk en 
3) De Cooking bags (stooftassen).

Deze aanbiedingen lopen nog net tot aan Vaderdag, t/m uiterlijk 17 juni.
Lees verder>>

Vacature Medewerker PR & Communicatie

De Wereldwinkel Purmerend zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker voor de werkgroep PR & Communicatie.
Voor verdere informatie zie: