Laatste nieuws

Met dit lipstickdoosje lik je je lippen erbij af

Een doosjes om je lippenstift in te bewaren, wat een goed idee! Dit doosje van ontwerper Judith Stam is een echte blikvanger, die een lach op je gezicht tovert. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor oorbellen en andere kleine kostbaarheden. Het heeft een handig spiegeltje aan de binnenkant. Met de stevige klapscharnier sluit je het doosje veilig af.

 

De ontwerper Judith Stam
We kennen deze ontwerper vooral van kaarten en kalenders. Maar Judith Stam heeft ook mooie brillenkokers en lipstickdoosjes gemaakt. Haar werk is heel herkenbaar door de vrolijke kleuren en de kracht van herhaling in haar werk, zoals een groep mensen of bepaalde voorwerpen. Het zijn vaak grappige taferelen. Judith maakt eigen werk en schildert en illustreert in opdracht. Deze afwisseling inspireert haar en houdt haar scherp. Ze is blij met het compliment dat mensen blij worden van haar werk. Haar herkenbare werk is pakkend en heeft een eigen stijl die ze steeds meer heeft ontwikkeld. 

Voor Bekking en Blitz illustreert ze verschillende producten, waaronder dit lipstickdoosje. De metalen buitenkant heeft een leuke print op de zwarte achtergrond, de binnenkant is van effen zwart microvezel. De afmetingen zijn: 9 x 3,1 x 4,9 centimeter (b x h x d). Speciaal voor de Stichting Bondgenoot zijn een paar producten beschikbaar gesteld, die onder andere verkocht worden wereldwinkels.

Stichting Bondgenoot projecten
Deze stichting staat voor het scheppen van een betere levens- en toekomstverwachting van arme jongeren en gezinnen in Indonesië door de verkoop van producten via wereldwinkels. Daarnaast zet de stichting zich in voor het bevorderen van eerlijke handel en voorlichting over de wereldproblemen. Ook begeleidt en adviseert Stichting Bondgenoot belangeloos onderwijs-en sociale projecten in Indonesië.
 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>