Laatste nieuws

Stijlvolle eco IKI tassen van Smateria

Je hebt je tas altijd bij je. Hij mag dus best een beetje opvallen. Als hij dan ook nog praktisch is, is het helemaal perfect. De tassen van Smateria springen in het oog én zijn gebruiksvriendelijk. Maar nog belangrijker: ze zijn fairtrade. De tassen worden gemaakt onder goede werkomstandigheden en van duurzaam materiaal.

Recyclen is waar het om draait. Door het opnieuw gebruiken van industriële verpakkingen en plastic afval ontstaat er een ‘eigen’ en nieuw materiaal.

 

Nadat je een IKI-tas hebt gekocht, ‘rijpt’ het materiaal aan de buitenkant. Zo wordt het rauwe in het materiaal zichtbaar. De tassen kunnen tegen water en zijn licht, sterk en van hoge kwaliteit. Door de krachtige en mooie kleuren word je meteen vrolijk! En dat hebben we nu wel nodig toch? 

 

   

Op onze bezorgservicepagina vind je nog meer tassen van de IKI-collectie die wij verkopen.

Je kunt de tassen met de hand wassen. De ritsen roesten niet, want ze zijn bewerkt met een coating. 

 

Meer informatie over de collectie vind je op de website van Smateria.

Maandaanbieding september

20 % korting op alle tassen

Kom je werken bij de leukste winkel van Purmerend?

Wij zoeken een webredacteur met een vlotte pen. Je bent eindverantwoordelijk voor de inhoud en het uiterlijk van onze website en digitale nieuwsbrief. Je schrijft en publiceert leuke en pakkende artikelen. Onze 30 enthousiaste vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de verkoop van fair trade artikelen, zodat de makers uit ontwikkelingslanden een beter bestaan krijgen. Werken bij ons is naast heel gezellig dus ook heel zinvol! Lees verder >>