Laatste nieuws

Papierkunst met een hoofdletter P

Ja zeker, met een hoofdletter, want dit is wel echt heel bijzonder. Had je kunnen denken dat deze kunstzinnige artikelen zijn gemaakt van rolletjes en blokjes hergebruikt papier? Toch is het zo! En omdat de stukjes papier met de hand worden aangebracht, is ieder exemplaar een kunstwerk op zich. Ook is daardoor nooit één artikel precies hetzelfde.

 

Heri Wibowo en vier vrienden maken allerlei woonaccessoires van oude tijdschriften en krantenpapier. Ze begonnen met muurspiegels en fotolijstjes, maar inmiddels is het assortiment uitgebreid met ‘paper-art’ vazen, schalen, tijdschriftbakken en wanddecoraties. Dit gebeurt in samenwerking met importeur Madat Fair Treasures. De ontwerpen worden samen met designer Max Louhenapessy gemaakt.  

 

Het bedrijfje van Heri – Wojogroup - bevindt zich vlakbij de stad Yogyakarta op het Indonesische eiland Java. Er wordt gewerkt in een ruime werkplaats onder goede omstandigheden. Heri wil met fair trade handel verder kunnen doorgroeien. Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij erg belangrijk om succesvol te kunnen ondernemen.

In de winkel verkopen wij behalve deze katten, ook olifanten en een prachtige wandpanelen van 90X30 cm.

Werken bij de wereldwinkel

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde:
Medewerker PR & communicatie

Heb je affiniteit met of ervaring in PR en communicatie, en leg je makkelijk contacten? Als medewerker PR en communicatie werk je aan het verhogen van onze naamsbekendheid en zorg je ervoor dat onze winkel in de regio bekend staat als dé fair trade cadeauwinkel. Verder ben je eindverantwoordelijk voor het uiterlijk en de inhoud van onze website en nieuwsbrief. Onze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de verkoop van de fair trade cadeauartikelen, zodat de makers uit ontwikkelingslanden een beter bestaan krijgen. Werken bij ons is naast gezellig dus ook heel zinvol!
Lees verder >>

Lokaal kerstpakket cadeau

Heb jij een lokaal kerstpakket cadeaukaart ingewisseld voor een leuk, origineel cadeau uit onze winkel? Houdt er dan rekening mee dat je deze voor 28 februari ophaalt in de winkel.