Laatste nieuws

Papierkunst met een hoofdletter P

Ja zeker, met een hoofdletter, want dit is wel echt heel bijzonder. Had je kunnen denken dat deze kunstzinnige artikelen zijn gemaakt van rolletjes en blokjes hergebruikt papier? Toch is het zo! En omdat de stukjes papier met de hand worden aangebracht, is ieder exemplaar een kunstwerk op zich. Ook is daardoor nooit één artikel precies hetzelfde.

 

Heri Wibowo en vier vrienden maken allerlei woonaccessoires van oude tijdschriften en krantenpapier. Ze begonnen met muurspiegels en fotolijstjes, maar inmiddels is het assortiment uitgebreid met ‘paper-art’ vazen, schalen, tijdschriftbakken en wanddecoraties. Dit gebeurt in samenwerking met importeur Madat Fair Treasures. De ontwerpen worden samen met designer Max Louhenapessy gemaakt.  

 

Het bedrijfje van Heri – Wojogroup - bevindt zich vlakbij de stad Yogyakarta op het Indonesische eiland Java. Er wordt gewerkt in een ruime werkplaats onder goede omstandigheden. Heri wil met fair trade handel verder kunnen doorgroeien. Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij erg belangrijk om succesvol te kunnen ondernemen.

In de winkel verkopen wij behalve deze katten, ook olifanten en een prachtige wandpanelen van 90X30 cm.

Maandaanbieding oktober

Deze maand 20% korting op al onze sieraden.
Kom gauw shoppen.