Laatste nieuws

Terugblik op de feestdag Wereldwinkel 50 +1 jaar

Wat een feestweek hebben we achter de rug! Gezellige actiedagen met vooral een prachtige, succesvolle sieradenparty (de rij stond tot om de hoek!) en tot slot de grote feestdag op 14 mei. Zaterdag was een echt toppunt, heerlijk weer, veel vrolijkheid, goede verzorging met hapjes en drankjes en goede verkoopresultaten.

De rebus en de pijlen op straat getekend van Stamhuis naar de winkel en de vele kramen met onze producten trokken op feestelijke wijze de aandacht van de bezoekers van de binnenstad. Ook van enkele leveranciers en van de Beemster Wereldtuin waren er mooie kramen. Met optredens van het kinderkoor, jeugdorkest, Crescendo, band van Arnold, de dichterssessies en de film in het Stamhuis werd de dag prachtig ingevuld. Tussendoor waren daar filmpjes van de producenten te zien.
Dank aan alle mensen die deze feestweek/feestdag voorbereid en/of meegewerkt hebben. Het is een jubileumfeest geworden om met trots op terug te kijken!

Klik hier voor de reportage van RTV Purmerend

Klik hier voor een sfeerimpressie

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>