Laatste nieuws

Vogels van diverse pluimage in de winkel of etalage?

We hebben ontzettend veel verschillende vogels te koop. Naast de grote vogels voor in de tuin zijn er volop vogeltjes om in huis neer te zetten of om op te hangen . Ze zijn meestal van scrapmetal gemaakt, maar er zijn ook houten vogels. Of vogels als wanddecoratie of bij een drinkbakje. Wil je een ijsvogel, een specht of koolmeesje of toch een andere soort? Zoek er in de winkel één uit voor jezelf of als cadeau voor iemand die ook van vogels houdt.

 

De metalen vogels, zoals die in de wanddecoratie, en de houten vogels komen  uit Indonesië. Maar de scrapmetalen dieren van Gone Arty en Zimbabwe Arts komen uit Zimbabwe. In beide landen worden van schrootafval de mooiste kunstvoorwerpen gemaakt. In Indonesië worden op Bali  door mannen het schrootafval bewerkt tot figuren, die daarna door vrouwen geverfd en afgewerkt worden tot er een dier, een wanddecoratie e.d. is ontstaan. In Zimbabwe werken ook vaak mannen en vrouwen samen, vaak als één gezin. Door steun van de importeurs kunnen ze een eigen huisje verkrijgen en hun gezin onderhouden, kinderen naar school laten gaan . Ook hier bewerken de mannen het schrootafval en maken de vrouwen de afwerking.
 

Maandaanbieding oktober 2022 Kaarsen met 20% korting

Het is alweer oktober en dat betekent kortere, koude dagen. Wat is het dan heerlijk om het thuis gezellig te maken met kaarsen. We hebben veel verschillende soorten kaarsen en deze maand zijn ze allemaal met 20% korting!
 Lees verder>>