Laatste nieuws

Wij zijn open voor afhalen en bezorgen

Door de aangescherpte coronaregels moeten we onze winkel helaas een paar weken sluiten. Maar niet getreurd: je kunt nog steeds op afstand bij ons shoppen! Via onze website en sociale media houden we je op de hoogte van ons leuke en mooie fair trade assortiment.

Zie je iets leuks voorbij komen? Stuur dan een e-mail naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of een privé-bericht op Facebook of Instagram. Je kunt ook naar de winkel bellen: 0299-316997.  

Je kunt je bestelling van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur betalen en afhalen bij de winkel (behalve 25 december en 1 januari). Lukt het je niet om te komen, dan bezorgen we je bestelling in Purmerend of directe omgeving.  

Het Lokale Kerstpakket is ook uiteraard tussen 11.00 en 14.00 uur af te halen.

Tot snel bij de Wereldwinkel!

 

Werken bij de wereldwinkel

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde:
Medewerker PR & communicatie

Heb je affiniteit met of ervaring in PR en communicatie, en leg je makkelijk contacten? Als medewerker PR en communicatie werk je aan het verhogen van onze naamsbekendheid en zorg je ervoor dat onze winkel in de regio bekend staat als dé fair trade cadeauwinkel. Verder ben je eindverantwoordelijk voor het uiterlijk en de inhoud van onze website en nieuwsbrief. Onze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de verkoop van de fair trade cadeauartikelen, zodat de makers uit ontwikkelingslanden een beter bestaan krijgen. Werken bij ons is naast gezellig dus ook heel zinvol!
Lees verder >>

Lokaal kerstpakket cadeau

Heb jij een lokaal kerstpakket cadeaukaart ingewisseld voor een leuk, origineel cadeau uit onze winkel? Houdt er dan rekening mee dat je deze voor 28 februari ophaalt in de winkel.