Laatste nieuws

Wij zijn open voor afhalen en bezorgen

Door de aangescherpte coronaregels moeten we onze winkel helaas een paar weken sluiten. Maar niet getreurd: je kunt nog steeds op afstand bij ons shoppen! Via onze website en sociale media houden we je op de hoogte van ons leuke en mooie fair trade assortiment.

Zie je iets leuks voorbij komen? Stuur dan een e-mail naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of een privé-bericht op Facebook of Instagram. Je kunt ook naar de winkel bellen: 0299-316997.  

Je kunt je bestelling van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur betalen en afhalen bij de winkel (behalve 25 december en 1 januari). Lukt het je niet om te komen, dan bezorgen we je bestelling in Purmerend of directe omgeving.  

Het Lokale Kerstpakket is ook uiteraard tussen 11.00 en 14.00 uur af te halen.

Tot snel bij de Wereldwinkel!

 

Alle blokzepen en zeephouders

Een heerlijk cadeau voor jezelf of om iemand te verwennen: diverse zeepproducten en zeephouders zijn nog steeds met 20% korting te koop!
Deze producten komen van verschillende leveranciers. De grootste keuze vind je bij de collectie van Botma & Van Bennekom, maar ook de zeepjes van Lastforrest (Fairitems) en de zeephouders van andere importeurs mogen met korting met je mee. Kom een mooi en lekker geurend zeepje kopen evt. met een fraaie zeephouder erbij.
 

Vacature Medewerker PR & Communicatie

De Wereldwinkel Purmerend zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker voor de werkgroep PR & Communicatie.
Voor verdere informatie zie: