Laatste nieuws

Zóóó, een pen van oud papier!!

Met deze bijzonder pen van oud papier schrijf je je boodschap op een verantwoorde manier. De pennen zijn namelijk gemaakt van opgerold gerecycled papier. Laten we met zijn allen het gebruik van nieuw papier en plastic afval zoveel mogelijk vermijden!

 

De pennen zijn verpakt in een leuk doosje en samen met een mooi notitieboekje (ook verkrijgbaar in de winkel) een bijzonder cadeau voor de feestdagen of zomaar als aardigheid voor jezelf of een ander.

Duurzaam

Door het gebruik van oud papier hoeft minder nieuw papier gebruikt te worden. Dat maakt deze pennen duurzaam en circulair. Dat vinden wij, naast fair trade, ook heel belangrijk voor onze artikelen.
De milieuvervuiling lijkt nog steeds niet af te nemen, de afvalberg en de verspilling van grondstoffen zijn enkel gegroeid. Door oud papier te recyclen, hoeven er minder bomen gekapt te worden. Zo blijven de bossen bestaan om de lucht zuiver te houden. Dan spoelt ook de bodem niet weg bij hevige regenval. De afvalberg groeit minder hard en zo help je mee de aarde leefbaar te houden en de toekomst van de volgende generaties veiliger te maken. Door een eerlijke prijs te betalen voor de
duurzame producten worden ook de producenten geholpen.

 

Werken bij de wereldwinkel

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde:
Medewerker PR & communicatie

Heb je affiniteit met of ervaring in PR en communicatie, en leg je makkelijk contacten? Als medewerker PR en communicatie werk je aan het verhogen van onze naamsbekendheid en zorg je ervoor dat onze winkel in de regio bekend staat als dé fair trade cadeauwinkel. Verder ben je eindverantwoordelijk voor het uiterlijk en de inhoud van onze website en nieuwsbrief. Onze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de verkoop van de fair trade cadeauartikelen, zodat de makers uit ontwikkelingslanden een beter bestaan krijgen. Werken bij ons is naast gezellig dus ook heel zinvol!
Lees verder >>

Lokaal kerstpakket cadeau

Heb jij een lokaal kerstpakket cadeaukaart ingewisseld voor een leuk, origineel cadeau uit onze winkel? Houdt er dan rekening mee dat je deze voor 28 februari ophaalt in de winkel.