Mei aanbiedingen verlengd

Door het succes van de mei aanbiedingen is besloten om deze nog wat langer te laten doorlopen. Deze producten zijn nog slechts tijdelijk verkrijgbaar in onze winkel, dus kom ervan profiteren.
 Hierbij krijg je 20% korting op: 
1) Alle zepen en zeephouders: Een heerlijk cadeau voor jezelf of om iemand te verwennen: diverse zeepproducten en zeephouders .Deze producten komen van verschillende leveranciers. De grootste keuze vind je bij de collectie van Botma & Van Bennekom, maar ook de zeepjes van Lastforrest (Fairitems) en de zeephouders van andere importeurs mogen met korting met je mee,

2) Het Dolores  (Mexicaans) aardewerk:
Van klei uit de Mexicaanse heuvels worden de voorwerpen gemaakt. Eerst gieten de mannen de klei in mallen.Na het drogen worden de producten gebakken. De vrouwen tekenen de versieringen erop en verven deze in met felle kleuren.Dan gaat alles opnieuw de oven in, er komt een extra glazuurlaag op en alles wordt nog een laatste keer gebakken. Mannen helpen bij het in- en uitladen van de ovens.De opbrengsten maken  nieuwe investeringen mogelijk, zoals nieuwe ovens, wat tot hogere productie leidt.

3) Stooftassen  (Cooking bags) uit Ghana:
De Cooking Bag wordt gebruikt om voedsel gaar te laten worden zonder dat het voortdurende verhitting nodig heeft. Het eten wordt in een pan met water op het vuur gezet en aan de kook gebracht. Het vuur kan worden gedoofd en de pan met inhoud wordt in de Cooking Bag gezet. De Cooking Bag wordt dichtgeknoopt. Door de isolerende werking van de Cooking Bag blijft de temperatuur in de pan hoog en wordt het voedsel gaar. Je kunt er verschillende gerechten in bereiden, zoals soep, appelcompote, maar ook paella of andere stoofpotgerechten. Er zijn diverse kleurige stooftassen te koop.