Laatste nieuws

De grote Straatfeestdag 14 mei is aangebroken

Vandaag hebben we op bijna alles 20 % korting (niet op papier en food producten) en er is van alles te doen om het jubileum van 50+1 jaar Wereldwinkel Purmerend te vieren. Het is ook World Fair trade dag, dus dubbel belangrijk. Daarbij staat kinderarbeid centraal: Help kinderarbeid de wereld uit. Doe je ook mee? Door jouw aankoop komt die kans dichterbij. Als dank krijg jij ook wat extra's.

 

Er is een heel feestprogramma, dat je op de website en op Facebook terug kunt vinden. Het straatfeest  vieren we  met een rebus, marktkramen met extra aanbiedingen, film “The Sun Children “ en video’s van de producenten van de  Fair trade handel,  veel  muziek, hapjes en drankjes en cadeautjes voor elke klant! We willen zoveel mogelijk kanten van de eerlijke handel laten zien en daarbij jullie als klanten allerlei dingen aanbieden om er samen  een mooie dag van te maken die een wezenlijk verschil kan opleveren. Voor jou is er dan 20 % korting en een cadeautje.

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>