Laatste nieuws

Koopweekeinde en lente aanbieding

De lente is begonnen, al lijkt het daar nu nog niet op wat het weer betreft. Toch is er in de binnenstad een koopweekeinde, een lentemarkt en zijn er aanbiedingen. Om mensen een beetje een vrolijk gevoel te geven, doet de Wereldwinkel mee met een aanbieding voor de mooie, diverse bloemen.

Alléén van vrijdag 24 maart t/m zondag 26 maart krijg je 20% korting op alle bloemen. Bloemen van vilt zijn een publiekstrekker, maar ook de bloemen van metaal en zijdecocons doen mee.

Bovendien is de winkel extra geopend: op vrijdag van 17.00-20.00 uur en op zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. Een mooie kans om eens iets goeds, fraais en gezelligs te komen kopen.

De vilten bloemen komen uit Nepal. De metalen bloemen worden gemaakt in Zimbabwe uit schrootafval en de klaprozen komen uit Litouwen. De bloemen van zijdencocons komen uit Thailand via het Royal project van de koning en zijn familie. Je kunt dus over de hele wereld mensen helpen als je iets bij ons koopt! Zie onze website voor informatie over deze bloemen.  

Mei aanbiedingen verlengd

De aanbiedingen van de maand mei die t/m 13 mei gepland waren, zijn vanwege het succes nog verlengd! Kom daarom gebruik maken van 20 % korting op een aantal producten die nog maar een korte tijd in de winkel verkrijgbaar zijn.
Dit geldt voor de 
1) Zeepjes en zeephouders
2) Dolores (Mexicaans) aardewerk en 
3) De Cooking bags (stooftassen).

Deze aanbiedingen lopen nog net tot aan Vaderdag, t/m uiterlijk 17 juni.
Lees verder>>

Vacature Medewerker PR & Communicatie

De Wereldwinkel Purmerend zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker voor de werkgroep PR & Communicatie.
Voor verdere informatie zie: