Laatste nieuws

Wie geef jij op 1 maart een compliment?

Op 1 maart is het Nationale Complimentendag. De perfecte dag om iemand (of jezelf!) je waardering te laten zien met een bijzonder cadeau. Zoiets maakt het leven een stukje leuker! Wat dacht je van de doosjes met mooie complimenten van Stichting ZOdIEZIJN?

 


Het doosje met complimenten bevat een paar handgemaakt briefjes met lieve teksten om iemand een oppepper te geven. Op elk doosje staat de naam van de maker en dat maakt het heel persoonlijk. De doosjes zijn van gerecycled materiaal en worden gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. De makers krijgen waardering door het maken van de producten van het label ‘Mooi door mij’ van ZOdIEZIJN. Daar groeien ze van en het maakt hen blij. Want waardering krijgen voor en plezier hebben in je werk, dat wil toch iedereen!


Wat gebeurt er verder bij de productie?
De opbrengst van het label ‘Mooi door mij’ wordt gebruikt voor de ontwikkeling van kennis en kunde, en investeringen in dagbestedingsprojecten. ZOdIEZIJN coördineert de samenwerking tussen (Nederlandse) ontwerpers, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Zo kunnen steeds meer mensen waardevol bijdragen aan de maatschappij en een zinvolle dagbesteding krijgen. 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>