Laatste nieuws

Wie geef jij op 1 maart een compliment?

Op 1 maart is het Nationale Complimentendag. De perfecte dag om iemand (of jezelf!) je waardering te laten zien met een bijzonder cadeau. Zoiets maakt het leven een stukje leuker! Wat dacht je van de doosjes met mooie complimenten van Stichting ZOdIEZIJN?

 


Het doosje met complimenten bevat een paar handgemaakt briefjes met lieve teksten om iemand een oppepper te geven. Op elk doosje staat de naam van de maker en dat maakt het heel persoonlijk. De doosjes zijn van gerecycled materiaal en worden gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. De makers krijgen waardering door het maken van de producten van het label ‘Mooi door mij’ van ZOdIEZIJN. Daar groeien ze van en het maakt hen blij. Want waardering krijgen voor en plezier hebben in je werk, dat wil toch iedereen!


Wat gebeurt er verder bij de productie?
De opbrengst van het label ‘Mooi door mij’ wordt gebruikt voor de ontwikkeling van kennis en kunde, en investeringen in dagbestedingsprojecten. ZOdIEZIJN coördineert de samenwerking tussen (Nederlandse) ontwerpers, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Zo kunnen steeds meer mensen waardevol bijdragen aan de maatschappij en een zinvolle dagbesteding krijgen. 

Alle blokzepen en zeephouders

Een heerlijk cadeau voor jezelf of om iemand te verwennen: diverse zeepproducten en zeephouders zijn nog steeds met 20% korting te koop!
Deze producten komen van verschillende leveranciers. De grootste keuze vind je bij de collectie van Botma & Van Bennekom, maar ook de zeepjes van Lastforrest (Fairitems) en de zeephouders van andere importeurs mogen met korting met je mee. Kom een mooi en lekker geurend zeepje kopen evt. met een fraaie zeephouder erbij.
 

Vacature Medewerker PR & Communicatie

De Wereldwinkel Purmerend zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker voor de werkgroep PR & Communicatie.
Voor verdere informatie zie: